♥ Dearest.

Sitter nu här hemma tillsammans med Julia! :) Vi ska börja baka snart och sen blir det chill hela kvällen :p Pizza blir det att äta ikv thihi! Och idag så blev det bestämt att jag har en dejt på lördag, eller dejt och dejt. kan man kalla det det i denna situationen? Jag vet inte :D Glad är jag iaf! ^w^
Jag sitter och lyssnar på en låt som heter Dearest gjord utav Ayumi Hamasaki och typ gråter haha, så jävla fin är den låten!
Hepp, såhär blir det inga barn gjorda :D Tvungen att ställa mig och baka ;) pusss. 

♥ Someone like me.

 
Min låt Use Sombody ligger ute på Facebook samt Youtube! Här är Youtube länken. Lyssna gärna! :3
Orginal artisten är Kings Of Leon, versionen som jag sjunger är Laura Jansen's. ^^
ENJOY EVERYONE!

♥ Där jag hänger min hatt.

Jag sitter nu i min säng och tänker. "What a fuck, jag har inte uppdaterat bloggen ett skit. Det måste ju göras :D" men sen så tänker jag också; "Vad fan ska jag skriva? ._."
Jag sitter iallafall och lyssnar på Norlie & KKV's låt Där jag hänger min hatt och diggar gärnet. Imorgon så börjar pappa veckan och min faster är hemma nu i några dagar också! :) Ska hänga lite med henne och go with the flow tänkte jag :P Sen blir det att jobba nästa vecka med Julia ^w^ Ska sälja lite goa bakelser och lite så tänkte vi och sen steka gärnet vid stranden. I sommar ska jag bli bruuuuuun! ~ nya!

Gaara of the Desert, får stå för inlägget idag! Det är typ sådär jag känner mig idag.

RSS 2.0