~ sjuk.

KUL! Jag är sjuk, andra veckan i skolan.. Förkyld och hostar som fan, huvudvärk och näsan rinner 24/7! Jag är kass :( imorgon är det ju skolfoto! Jag ska iaf till skolan och ta fotot och sen hem.
Nu ska jag äta pringles och kolla film!


~ I miss you.

And I miss you soo! <3
Kollar på The Dark knight och saknar en viss person. Trodde inte jag visste att jag skulle sakna honom så mycket som jag gör. Hans vackra ansikte och leende får mig att vilja gråta! Varför får jag inte vara lycklig? Jag orkar inte detta. Varför ska jag få ha det så underbart och sedan få allt bort taget? Varför är det så att jag ska vara olycklig?! Är det för att Gud inte tror att jag kommer klara av att vara med någon, jag saknar honom. Jag älskar honom. Det är sjukt hur mycket jag saknar honom.
Bjuder på en gammal bild! Jag ska ha fest imorgon och måste vara lite gladare, jag vet. Men inte enkelt när man lever i ett dunkel. Jag ska försöka mitt bästa och vara stark tills den dagen kommer och jag inte klarar det mer! 

~ soon 18!

Har varit med Bella nu och vi har druckit lite och firat för fyller år den 18 augusti:) har varit roligt och trevligt! Ligger och kollar på Pang på pensionatet och har det kul! Pratar med en kompis via sms och har det jättekul ! :D imorgon blir det handla med mormor och sen baka inför söndagen då allt folk kommer och firar lilla mig! :3 godnatt!!


~ I knew I loved you!

I knew I loved you before I met you!
I think I dreamed you into life.
I knew I loved you before I met you!
I have been waiting all my life.

Ligger i sängen och lyssnar på Savage Gardens låt I knew I loved you och saknar min underbara Joel! Imorgon kommer han iaf, då får jag krama om honom och se han skratta och le igen! Han är mitt ljus och sol som lyser upp mig och får min vissna blomma inom mig att blomma på nytt! Finns ingen annan som Joel någonstans i världen! Visst, han är lite konstig och knäpp men det gör bara hela saken roligare! Det finns inget roligare än att kunna flumma tillsammans och skratta i takt. Tur han inte är humorbefriad som andra jag vet.. Vad mer kan jag säga än att jag är världens lyckligare? Trodde inte alls att jag skulle få Joel och nu står han och kallar mig för älskling, ängel osv osv! Det är som en dröm som går i uppfyllelse! <3
Jag älskar dig Joel Edvardsson!


~ tuff dag.

Idag så vakna man tidigt pga man skulle kolla när brorsan spela fotboll, blev plötsligt äckligt sugen på att kolla imorgon också men det är så jävla tidigt man ska dit, suck. Min älskling kommer snart och då blir allt bra! Älskar honom äckligt mycket så att hålla honom nära mig kan inte göra mig lyckligare! Så jag längtar :3
Men får se hur det blir imorgon med fotbollen !:)<3


~ älskling!

Sitter i soffan med älsklingen och Ida och hennes pojkvän + Jennifer och skallepär :) älsklingen drar snart och jag är ledsen :( vill inte att min kärlek ska åka men han kommer tillbaka imorgon igen så jag är glad! Syrran åkte ner nu och köpte glass så det kommer bli en bra kväll iaf.


~ the hunter.

Ligger i soffan och börjar få riktigt ont i huvudet, måste nog äta något OwO inte ätit sen igår runt typ 14 tiden så jag är svin hungrig!!! GAH! Mat :c Hihi imorgon kommer min älskling till mig och stannar till måndag, lycklig tjej? JAAA!! :') blir och kolla lite Naruto sen och imorgon ska jag till mamma, hämta grejer, cykla till affären, hem och städa rummet samt duscha och allt detta ska jag göra innan Joel kommer :'D<3


~ fyllesjuka.

Fyfan! Usch... Precis kommit upp ut badkaret och ska nu bara ta det lugnt. Älsklingen kanske kommer sen men just nu vill jag inte det, jag vill inte att han ska se mig såhär. Kanske lika bra att han stannar hemma och kommer imorgon istället. Jag mår skit verkligen, brukar aldrig vara bakis men nu är jag det? Usch. Halsont, huvudvärk och svårt att andas- perfekt asso! Nepp, såhär blir inga barn gjorda, ta en cigg och sen ligga framför tv:n hela dagen!


~ mår som jag förtjänar!

Sitter nu på mode grillen och ska snart ta bussen hem, ska sova och drömma om min älskling! Jag vill sova hos honom och hålla om honom hårt! Jag mår ju som jag mår haha, druckit med måtta men har huvudvärk, halsont och förbannat ont i magen... Ska fan ringa min älskling imorgon och tvinga honom komma till mig! Älskar dig<33


~ Closer.

Ska snart ut med lille Ferry och då ska jag lyssna på musik :3 Joe Inoue -Closer! Jag rekommenderar er att lyssna på den, den är bäst!! Sen blir det att gå hem och ta en dusch och ta det lugnt innan man ska in till Skövde och sedan vidare till Skultorp :) kvällen kommer bli awsome!! :D Bilder ifrån ikv kommer säkert och då kommer dem över på bloggen och kanske instagram! :) meeoiw heter jag på det så följ mig gärna ;3 puss! Naruto får stå för bild!


~ gör mig hel!

Jag ligger i sängen och kollar på OS med min mor och dricker en Smirnoff, jag mår bra! Dock hade min älskling varit här hade det varit bättre. Han kom till mig en liten stund förut och jag mådde super då! Jag har insett hur bra Joel får mig att må. Jag älskar honom<3 imorgon blir det fest hos käre Billie tillsammans med min goda gummsa Rachelle, kvällen kommer bli fett!! Bjuder på en bild!


~ älsklingen!

Sitter i Skövde och kollar på när min älskling spelar lite gitarr, jag får rysningar! Han är skit duktig min älskling! :3 bara min, min!<3 Snart åker man hem och tare chill typ, äta ostbågar och ta lite dricka till en fin film :) jag älskar dig Joel!


~ morgonciggen!

Sitter i soffan och har precis vaknat typ, ska ta något att äta och sätta mig på balkongen och ta min morgon cigg! Kommer inte klara mig annars :( Önskar att min Joel va här :c men kommer kanske träffa honom senare idag i Skövde :3 in och träffa min kompis Rachelle också!:) puss! Naruto får stå för dagens bild igen!


~ Joel Edvardsson!

Jag ligger i soffan hemma hos min mor och tänker på min Joel! Jag saknar honom och vill ha honom här... Jag har tv:n på med ett mysigt glas med 7up bredvid mig. Snart börjar 2 & 1/2 män och jag somnar snart. Jag orkar inte ens gå ut och ta en sista cigg och min älskling sover så han svarar inte på sms :( jag saknar min bby så sjukt mycket! Jag älskar dig Joel!! (L)


RSS 2.0